Kod pravilne ponude je bitan cijeli spektar činjenica koje pridonose konačnom rezultatu, samom izgledu i funkcionalnošću web stranice, pozicioniranju u rezultatima pretrage (SERP), promociji putem Google AdWordsa, te promocijom koju može obaviti i sam vlasnik web stranice i to putem društvenih mreža.

Izrada Web Stranica

Bitno je ponuditi kompletnu uslugu izrade web stranica od idejnog rješenja i vizualnog identiteta sve do izrade administracije za korisnika web stranice. Vaše web stanice trebaju biti napravljena na način da Vi kažete da ste zadovoljni konačnim izgledom i funkcionalnošću web stranice, jer ako Vi niste zadovoljni konačnim izgledom, znači da posao nije napravljen u skladu s Vašim željama! Administracija za upravitelje same administracije web stranice treba biti jednostavna i prilagođena upravitelju iste i biti prilagođena djelatnosti koju promovira, odnosno predstavlja web stranica na internetskom tržištu!

izrada web stranica

SEO Optimizacija

SEO optimizacija kao jedan od najbitnijih čimbenika u pozicioniranju u rezultatima pretrage (SERP), odnosno način koji Vam dovodi najviše posjetitelja na Vaše web stranice treba biti napravljena u potpunoj suradnji sa SEO stručnjacima, pravilna on page optimizacija koja uključuje i kvalitetan sadržaj, koji će u konačnici olakšati off page optimizaciju je jedna od najbitnijih stavki i tu morate izaći u susret majstorima za SEO optimizaciju, jer ćete samo na taj način postići veću posjećenost na Vašim web stranicama. Jer najveća nagrada je kada za Vama najbitnije ključne riječi zasjate na prvoj stranici Google.hr ili Google.com

Na Vama je da u suradnji sa SEO stručnajcima dogovorite kako sadržaj na stanici treba izgledati, potom izaberete ključne riječi koje će Vam dovesti najviše posjetitelja, a ostalo je na stručnjacima za SEO optimizaciju!

Internet Marketing

Internet marketing obuhvaća mnoga "oružja", gore nabrojena, ali i mnoge druge tehnike koje će Vašu web stranicu približiti ciljanoj publici, prvo i osnovno je kvaliteno napravljena web stranica, potom kvalitetan i jedinstveni sadržaj, kombinacija Google AdWordsa i SEO optimizacije, te promocija putem društvenih mreža.

Baš iz tog razloga sveobuhvatni internet marketing je postao jedno od najmoćnijih marketinških "oružja" današnjice koje Vam donosi prednost pred konkurencijom!